Contact
Naam
Dema Construction
Adres
Dalstraat 159
Plaats
Sint-Niklaas
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Dema Construction, Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor al uw electriciteitswerken, ramen en deuren en/of garage poorten? Dan bent u bij familiebedrijf Dema Construction uit Sint-Niklaas aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in huishoudelijke elektriciteitswerken, het plaatsing van ramen en deuren en het installeren van garagepoorten. Wij hebben voornamelijk particulieren in ons klantenbestand en bieden al onze klanten kwaliteit en hoogwaardige service en dat tegen eerlijke prijzen. Wij komen graag bij langs om alles op te meten en vervolgens een vrijblijvende offerte op maat te maken. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen als bedrijf!

Diensten Dema Construction:

Elektriciteitswerken: Schakel met een gerust hart Dema Construction in voor al uw elektriciteitswerken in en rondom uw huis of gebouw. Ook kunnen wij de volledige elektriciteit voor u aanleggen. Wij maken enkel en alleen gebruik van de meest gerenommeerde merken om u de beste kwaliteit te garanderen.

Ramen en deuren: Voor het plaatsen van uw ramen en deuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij voeren de werkzaamheden uit rondom Oost-Vlaanderen. Wij plaatsen ramen in zowel aluminium als PVC.

Garage poorten: Wij plaatsen zowel standaard als op maat gemaakte garagepoorten. Wij komen graag bij u langs om eerst alles door te bespreken en op te meten. Wij zorgen ervoor dat u een gebalanceerde keuze kunt maken.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

Elektriciens, Installateur, Plaatsen van garagepoorten, Plaatsen van ramen, Plaatsen van deuren en Electriciteitswerken in nieuwbouw in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen.

Trefwoord
Installateur, Plaatsen van garagepoorten, Plaatsen van ramen, Plaatsen van deuren, Electriciteitswerken in nieuwbouw
Rubriek
Elektriciens
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact