Contact
Naam
Dilma
Adres
Gerard Philipstraat 11
Plaats
Hasselt
Provincie
Limburg
Mobiel
E-mail

Website
Social Media

Dilma, Hasselt

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw sanitair, ventilatie-, verwarming- en/of badkamerrenovatie werken? Dan bent u bij ons van Dilma uit Hasselt aan het juiste adres! Met enorm veel ervaring op de teller gaan wij steeds weer als uw ideale partner aan de slag met uw projecten. Of het nu om kleine of grote projecten gaat, wij doen het allemaal! Wij zorgen steeds weer dat u opdracht van A tot Z in de puntjes worden geregeld voor u. Dus voor al uw loodgieterswerken schakelt u natuurlijk Dilma uit Hasselt in.

Werkzaamheden Dilma

  • Verwarming: Tegenwoordig kunnen wij niet meer zonder een knap verwarmd huis. Het meest bekend is het systeem waarbij radiatoren staan opgesteld in de te verwarmen vertrekken. Kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website voor de mogelijkheden.

  • Ventilatie: Een goede ventilatie in uw woning is uiterst belangrijk om optimaal te kunnen functioneren en is tegenwoordig bij wet verplicht. Verse lucht wordt in uw woning aangevoerd, terwijl vervuilde lucht wordt afgevoerd. Wij bieden u twee systemen aan: een balansventilatie met warmte recuperatie of een ventilatiesysteem gebaseerd op natuurlijke toevoer van verse lucht en mechanische afvoer van vervuilde lucht.

  • Badkamerrenovatie: Bent u op zoek naar informatie over een badkamerrenovatie? Gebrek aan overzicht en kennis zorgt er vaak voor dat een verbouwing wordt uitgesteld. Onze vakspecialisten helpen u graag verder en staan u bij met advies op maat.
Heeft u nog vragen en/of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
 
Dilma

Loodgieters- en installatiebedrijven, Verwarming, Loodgieter in Hasselt 24/7, Loodgieter spoedservice, CV Ketels Onderhoud, Gasketels onderhoud, CV storingen verhelpen, Woning ventilatie aanleggen, Badkamerrenovatie, Regenwatersystemen, Sanitaire werken in de regio en WC verstoppingen verhelpen in Hasselt, Limburg.

Trefwoord
Loodgieter in Hasselt 24/7, Loodgieter spoedservice, CV Ketels Onderhoud, Gasketels onderhoud, CV storingen verhelpen, Woning ventilatie aanleggen, Badkamerrenovatie, Regenwatersystemen, Sanitaire werken in de regio
Rubriek
Loodgieters- en installatiebedrijven, Verwarming
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact