Contact
Naam
Arcon Bvba Godiva
Adres
Brusselsestraat 53
Plaats
Leuven
Provincie
Vlaams-Brabant
Telefoon
E-mail

Website
Social Media

Arcon Bvba Godiva in Leuven voor heerlijke chocolade en suikergoed

In 90 jaar tijd is Arcon Bvba Godiva uitgegroeid tot een wereldwijd topmerk dat wordt geroemd omwille van superieure kwaliteit. Wij beschikken over meer dan 600 winkels in meer dan 100 landen. Ooit ontstaan door een buitengewone Belgische familie met een passie voor chocola. Inmiddels zijn wij overal te vinden en bieden wij een breed aanbod, waaronder suikergoed, truffels en pralines. Ook voor speciale gelegenheden bieden wij chocolade in cadeauverpakking, Sinterklaas figuur chocolade en chocolade in kerst verpakking. Leuk als cadeau, of om uzelf te verwennen. U vindt meer informatie over onze collectie en geschiedenis op onze uitgebreide website.

Collectie Arcon Bvba Godiva:

 • Carnival gold collectie:
  Met zorg geselecteerd door Jean Apostolou. Deze versierde pralines zorgen voor een sensationele smaakbeleving. U zult verrast en geprikkeld worden door de collectie.

 • Cube truffels:
  Deze staan garant voor een fascineerde smaakervaring. Maak kennis met de verschillende texturen en vormen.

 • Gold discovery:
  Geniet van ons heerlijk nieuwe gold collectie. Innovatie die hand in hand gaat met traditionele ambacht.

 • Masterpieces:
  Vervaardigd in de vorm van de originele chocolade uit onze boetiek winkel. Deze zijn verkrijgbaar in de Albert Heijn winkels in België en Nederland.

Onze geschiedenis

Arcon Bvba Godiva uit Leuven kent een rijke geschiedenis - dat haar oorsprong vindt in 1926. Pierre Draps begon met het maken van pralines, thuis in Brussel. Zijn zonen draaien van kinds af aan mee in het familiebedrijf om het later over te nemen. Het bedrijf is vernoemd naar de legende van Lady Godiva: de passie, zuiverheid, sensualiteit en de stijl van Godiva vindt u terug in de chocolade van de hoogste kwaliteit. Inmiddels is Arcon Bvba Godiva niet meer weg te denken uit de chocolade wereld, met meer dan 600 winkels in meer dan 100 landen. Benieuwd naar de locaties? Bekijk onze verkooppunten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen die u niet terug kunt vinden op onze website, neem dan contact met ons op.

Chocoladeartikelen & suikergoed, Suikergoed, Chocolade in cadeauverpakking, Truffels, Pralines, Sinterklaasfiguur chocolade en Chocolade in kerstverpakking in Leuven, Antwerpen.

Trefwoord
Suikergoed, Chocolade in cadeauverpakking, Truffels, Pralines, Sinterklaas figuur chocolade, Chocolade in kerst verpakking
Rubriek
Chocoladeartikelen & suikergoed
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact