Logo Tuinwerken Baeckelandt Stefaan - Sint-Andries (Brugge)
Contact
Naam
Tuinwerken Baeckelandt Stefaan
Adres
Grote Moerstraat 104
Plaats
Sint-Andries (Brugge)
Provincie
West-Vlaanderen
Geopend op
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
08:00-18:00
Zondag
Gesloten

Tuinwerken Baeckelandt Stefaan, Sint-Andries (Brugge)

Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf voor al uw tuinwerken? Dan bent u bij Tuinwerken Baeckelandt Stefaan aan het juiste adres! U kunt bij ons voor zowel aanleg als onderhoud terecht. Voor ieder gewenst project bieden wij u de totaal oplossing die u zoekt. Door onze ervaring helpen wij u uw droomplan om te zetten naar droomtuin. Het team van Tuinwerken Baeckelandt Stefaan staat iedere keer weer voor u klaar. U droomt, wij realiseren!

Werkzaamheden Tuinwerken Baeckelandt Stefaan

  • Tuinaanleg & onderhoud: Heeft u er altijd al van gedroomd een tuin te realiseren naar uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met het realiseren van uw droomtuin. Met uiterste precisie, passie en vakkundigheid werken wij aan uw nieuwe droomtuin. Van een budget tuin, moderne tuin tot een landelijke tuin... Bij ons kan het allemaal!

  • Renovatie tuinen: Is uw tuin verwildert? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Wij zullen er zorg voor dragen dat alles goed komt want naast het aanleggen en onderhouden van tuinen zijn wij immers gespecialiseerd in het restaureren van tuinen.

  • Terrassen: Even na een zware dag bij komen op uw nieuw aangelegde terras... Dat kan bij Tuinwerken Baeckelandt Stefaan! Wij leggen ieder gewenst patroon aan met ieder gewenst materiaal. Van natuursteen, hout, betontegels tot keramische tegels wij leggen het allemaal voor u.
Heeft u nog vragen, wenst u een vrijblijvende offerte en/of aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tuinwerken Baeckelandt Stefaan

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.