Contact
Naam
Smaafalys Physiobalance & Beautysalon
Adres
Mechelsesteenweg 95
Plaats
Antwerpen
Provincie
Antwerpen
Telefoon
E-mail

Social Media

Smaafalys Physiobalance & Beautysalon, Antwerpen

Voor uw innerlijke en uiterlijke verzorging kunt u terecht bij Smaafalys Physiobalance en beautysalon. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor voedingsadvies, verslanking en schoonheidsbehandelingen voor individuen en groepen. Denk bijvoorbeeld aan permanente ontharing, hairstyling, make-up, microneedling, een manicure of pedicure, massage of 1 by 1 diet. U kunt op de website terecht voor het boeken van een afspraak, blijft u op de hoogte van de laatste acties, nieuws en kunt u terecht voor een cadeaubon.

Behandelingen Smaafalys Physiobalance & Beautysalon:

Via de website kunt u een afspraak boeken voor een van de volgende dienstverleningen:

 • Detox:
  Voor ontgifting, relaxatie en vetverbranding.Dit doet met een sessie in de Alphamins. Met behulp van de infrarood technieken wordt het lichaam gestimuleert in het afslankproces. 

 • Afvallen:
  Met onze behandelingen helpen wij u graag met afvallen zoals Lipofreeze, Mya, Alphamines, Lymfedrainage, 1 by 1 diet, of Pressotherapie.

 • Cellulitis:
  Graag uw cellulitis verminderen. Dit kan door middel van Mya of CO2 Body sculpting.

 • Voedingsadvies: Met professioneel voedingsadvies kunnen wij u informeren over een gezond eetpatroon en afvallen.

 

 • Beauty: Bijvoorbeel een manicure, pedicure, hairstyling, make-up, microneedling of een massage voor optimale ontspanning.

Wilt u meer informatie kunt u terecht op onze website of neem gerust contact met ons op! Zo kunnen wij u alles vertellen over de diverse mogelijkheden.


Afslankinstituten, Schoonheidssalons, Schoonheidsinstituten, Afslanking, Smaafalys, Beautysalon, Mya, Alphamins, Lipofreeze, Lymfedrainage, Physiobalance, Figuurcorrectie en Gelaatsbehandeling in Antwerpen

Trefwoord
Afslanking, Smaafalys, Beautysalon, Mya, Alphamins, Lipofreeze, Lymfedrainage, Physiobalance, Figuurcorrectie, Gelaatsbehandeling
Rubriek
Afslankinstituten, Schoonheidssalons, Schoonheidsinstituten
Openingstijden
Ma 09:00 - 17:00
Di 09:00 - 20:00
Wo gesloten
Do 09:00 - 17:00
Vr 09:00 - 17:00
Za 09:00 - 17:00
Zo gesloten
Contact