Contact
Naam
CDR Bouw- en grondwerken
Adres
Kapelstraat 70
Plaats
Bornem
Provincie
Antwerpen
Social Media

CDR Bouw- en grondwerken, Bornem

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw bouw- en grondwerken? Dan bent u  bij ons van CDR Bouw- en grondwerken uit Bornem aan het juiste adres! Wij zijn een jonge en dynamisch bedrijf waarachter aannemer Chesney De Rop de drijvende kracht is. Met maar liefst meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector starten deze bouwondernemer zijn eigen bouwfirma. Bij ons kunt u altijd rekenen op vakmanschap, oog voor detail en altijd tegen eerlijke prijzen.

Werkzaamheden CDR Bouw- en grondwerken

  • Opritten en terrassen: Voor de aanleg van uw oprit of terras in het door u gekozen materiaal bent u natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Ook voor klinkerwerken, bestratingswerken met natuursteen of een patio in hout vallen onder onze diensten.

  • Regenputten, Een van onze specialiteiten zijn: septische putten en rioleringen. Na een grondig onderzoek en het nodige graafwerk zullen de rioleringen en putten netjes geplaatst worden door CDR Bouw- en grondwerken.

  • Renovatiewerken: Voor al uw kleine verbouwingswerken zoals een badkamerrenovatie kunt u altijd op ons rekenen. Schakel gerust onze bouwfirma in voor al uw renovatieprojecten.

  • Afbraakwerken: Beginnen met een schone lei? Laat CDR Bouw- en grondwerken dan eerst de nodige afbraakwerken uitvoeren.

  • Gevelrenovaties: Op het gebied van gevelbouw en gevelrenovatie werkt onze aannemersfirma uitsluitend met kwaliteitsvolle bouwmaterialen. Voor ons niets minder dan alleen kwaliteit zodat wij altijd het juiste en gewenste resultaat voor u kunnen neerzetten.

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

CDR Bouw- en grondwerken
Trefwoord
Afbraakwerken, Grondwerken, Graafwerken, Aanleg van terrassen, Aanleg van opritten, Rioleringswerken, Regenwaterputten, Septische putten, Gevelrenovaties
Rubriek
Betonwerken, Renovatiewerken, Verbouwingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact