Contact
Naam
Verschueren B.
Adres
Klinketstraat 21 B
Plaats
Wortel (Hoogstraten)
Provincie
Antwerpen

Verschueren B, Wortel (Hoogstraten)

U wilt toch ook een aangename tuin met zomers terras en/of een oprit? De meeste particulieren dromen hiervan... Maar de realisatie is heel dichtbij! Neem contact op met Verschueren B in Hoogstraten! Het bedrijf is uw aangewezen partner voor algemene klinkerwerken en diensten in en rond om uw tuin.

Werkzaamheden Verschueren B

  • Bestratingen: Voor kwaliteitsvolle bestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bestraten de ruimte rond om uw nieuwbouw met het materiaal dat u wenst. Ook opritten, tuinpaden en terrassen behoren tot de mogelijkheden. Ook bestaande verhardingen kunnen worden vervangen.
  • Tuinafsluiting: Wij doen ook aan tuinafsluiting. Zo kunt u op een geruststellende manier uw tuin afbakenen. Bij ons plaatsen wij uw tuinsafsluiting over verschillende lengten en afstanden. Ook de nodige poorten en deuren installeren voor een gebruiksvriendelijke toegang.
  • Tuinaanleg: Wij kunnen ook voor u de plannen van uw tuin nauwkeurig laten uitwerken, planten en bomen snoeien en zelfs een tuinhuis bouwen indien gewenst.

Voor vragen en/of advies contacteert u ons vandaag nog!

Verschueren B.

Klinkerwerken, Bestratingen en Bestratingswerken, Aanleg van terrassen, Aanleg van opritten, Aanleg van tuinpaden, Tuinafsluitingen, Kunstgras, Poorten installaren voor een gebruiksvriendelijke toegang, Tuinaanleg, Plaatsen van septische putten, Rioleringswerken en Snoeiwerk in Wortel (Hoogstraten), Antwerpen.

Trefwoord
Aanleg van terrassen, Aanleg van opritten, Aanleg van tuinpaden, Tuinafsluitingen, Kunstgras, Poorten installeren voor een gebruiksvriendelijke toegang, Tuinaanleg, Plaatsen van septische putten, Rioleringswerken, Snoeiwerk
Rubriek
Klinkerwerken, Bestratingen en Bestratingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact