Contact
Naam
Steve de Loodgieter
Adres
Berkenlaan 26
Plaats
Hove
Provincie
Antwerpen
Telefoon
E-mail

Steve de Loodgieter, Hove

Steve de Loodgieter, HoveOp zoek naar een vakkundige loodgieter voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Steve de Loodgieter heeft veel ervaring en is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Neem gerust contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken.

Diensten:

  • Sanitair: Het sanitair speelt een grote rol in uw dagelijks leven. Meestal merken we dat pas als het niet goed functioneert. Door middel van regelmatig onderhoud voorkomt u dit. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor de installatie van douche en toilet bijvoorbeeld. Wist u dat we uw toilet ook kunnen aansluiten op regenwater? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
  • Verwarming: Wij zorgen voor een goedwerkende verwarmingsinstallatie. Hiervoor maken we gebruik van merken zoals Junkers en Remeha. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor het onderhoud. Naast gewone radiatoren kunnen we ook vloerverwarming voor u installeren.
  • Onderhoud: Wij kunnen uw condensatieketel onderhouden. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk om de ketel iedere twee jaar na te laten lopen. Wij doen dat snel en vakkundig.
  • Regenwaterrecuperatie en waterbehandeling: Wanneer er veel kalk in het water zit kan dit invloed hebben op de leidingen. Wij kunnen een waterverzachter installeren om dit te voorkomen. Hierdoor gaan uw apparaten en leidingen langer mee en smaakt uw water lekkerder.
  • Badkamerrenovatie: Er zijn steeds meer mogelijkheden ontstaan voor de badkamer, zoals een inloopdouche of sauna. Kan uw badkamer wel een renovatie gebruiken? Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Steve de Loodgieter, Hove

 

 

Trefwoord
Sanitair, Loodgieter, Condensatieketel, Verwarming, Badkamerrenovatie, Waterverzachter, Verwarmingonderhoud, Regenwaterrecuperatie, Waterbehandeling
Rubriek
Loodgieters - benodigdheden, Loodgieters- en installatiebedrijven
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact