Contact
Naam
Adeho Decor
Adres
Grote Steenweg 383
Plaats
Drieslinter (Linter)
Provincie
Vlaams-Brabant
Mobiel
E-mail

 

Adeho Decor, Drieslinter

Bent u op zoek naar een vakbekwaam schildersbedrijf? Dan ben u bij ons van Adeho Decor uit Drieslinter aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 2004 uw ideale partner voor al uw binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en vloer- en wandbekleding. Zaakvoersters Ann de Vroede en Ann Holiviers hebben al jarenlange ervaring in de schilder- en decoratiesector. Als u voor kwaliteit kiest, kiest u voor Adeho Decor!

Werkzaamheden Adeho Decor

  • Algemene schilderwerken: Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, steeds weer kunt u op ons rekenen als schilder voor uw schilderwerken en andere decoratie. Wij doen niet alleen binnenschilderwerken maar ook buitenschilderwerken. Wenst u uw gevel te laten kaleien? Dan doen we dat ook met veel plezier! Voor wij met de werkzaamheden beginnen zorgen wij ervoor dat alles goed is afgesproken met de klant zodat u niemand voor verrassingen komt te staan. Wij kiezen altijd voor de kwaliteitsverven van de topmerken Sikkens en Boss.

  • Decoratieve schilderwerken: Wij zijn gespecialiseerd in professionele decoratietechnieken. Dat doen we zowel met opleidingen als met de praktijkervaring die we iedere dag opnieuw blijven opdoen. Voor iedere decoratieve schilderwerk klussen zijn wij dus uw ideale specialist.

  • Wand- & vloerbekleding: Om uw interieur te vormen naar wens gaat het verder dan alleen een likje verf. Bij Adeho Decor reiken wij u graag een volledige inrichting aan. Daar hoort dan ook de vloerbedekking bij. Wij zijn zeer ervaren in het aanleggen van onder andere vasttapijt, vinyl en laminaat.
Heeft u nog vragen en/of wenst u aanvullende informatie? Geen enkel probleem! Neem vandaag nog contact met ons op!

Adeho Decor
Trefwoord
Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Decoratieve schilderwerken, Wandbekleding, Vloerbekleding, Houtimitaties, Marmerimitaties, Luchtgommen
Rubriek
Schilderwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact