Logo Bv Gardens - Deurne
Contact
Naam
Bv Gardens
Adres
Manebruggestraat 233
Plaats
Deurne
Provincie
Antwerpen

BV Gardens, Deurne

Hoe ziet uw ideale tuin er uit? BV Gardens helpt deze tuin graag te realiseren! Hierbij houden we rekening met uw voorkeur en de stijl van uw huis.

Tuinaanleg

Uw wensen zijn belangrijk voor ons, daarom nemen wij uitgebreid de tijd om met u in gesprek te gaan over het tuinontwerp en een realistische offerte op te stellen. Wij tekenen zelf de tuin en kunnen ook de grondbewerking zelf uitvoeren.

Tuinonderhoud

Wij maken een onderhoudsschema voor tuinonderhoud op maat en voeren deze taken graag voor uit, zoals grasmaaien, bladeren verwijderen, bemesten en onkruid verdelgen. Hierbij maakt het ons niet uit of u een grote of kleine tuin heeft.

BV gardens, Deurne

Verrijken van bomen

Wij onderzoeken de bodem om een goed advies te kunnen geven over boomsoorten. Vervolgens kunnen wij een aanplantingsoverzicht voor u maken. Daarnaast kunnen we ze ook regelmatig voor u snoeien.

Vellen van bomen

Mocht een boom ziek worden of om een andere reden weg moeten dan kunnen wij ze voor u vellen. Daarmee houden we rekening met de benodigde vergunningen.

Terrassen

Wij leggen uw terras op efficiŽnte wijze en houden rekening met de stijl van uw woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.