Logo AWB Algemene Werken Bollen - Hechtel
Contact
Naam
AWB Algemene Werken Bollen
Adres
Comansweg 84
Plaats
Hechtel
Provincie
Limburg

Algemene werken Bollen, Hechtel

Algemene werken Bollen, HechtelDroomt u van een andere tuin? AWB Algemene werken realiseert deze droom graag voor u. Zaakvoerder Thijs komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en kan u adviseren over de materialen.

Werkzaamheden:

  • Sierbestrating: Wilt u een terras of oprit aan laten leggen? Of uw oude oprit laten vernieuwen? Wij voeren dit graag voor u uit, wij verzorgen zowel de voorbereidende grondwerken als de afwerking. U kiest zelf de materialen en de afwerking, kies bijvoorbeeld voor klinkers, siergrind, tegels, beton of natuursteen. Natuurlijk kunnen we u ook adviseren bij uw keuze.
  • Vloerwerken: De vloer bepaalt de uitstraling van uw huis. Gaat u voor keramische tegels, natuursteen of een houten vloer? Wij leggen uw vloer met veel precisie en voeren ook kleine renovatiewerken uit.
  • Grasmatten: De voordelen van grasmatten zijn dat ze het hele jaar door geplaatst kunnen worden en dat u meteen een vol gazon heeft, zonder onkruid. Wij voeren ook de voorbereidingswerkzaamheden uit zoals nivelleren en bemesten, zodat de ondergrond perfect is. Naast grasmatten kunnen we ook kunstgras voor u plaatsen.
  • Totaalprojecten: Wij gaan graag met u in gesprek over uw droomtuin. Naar aanleiding van uw wensen maken wij een tuinontwerp en gaan we aan de slag met de uitvoering. Wij voeren de grondwerken uit, beplanting, aanleg van terras en zelfs aan de verlichting wordt gedacht.

Benieuwd wat AWB voor u kan doen? Neem dan gerust contact op.

AWB Algemene werken Bollen, Hechtel


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.