Contact
Naam
Deroover Depannage
Adres
Gommerijnstraat 62
Plaats
Schriek
Provincie
Antwerpen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Social Media

Deroover Depannage, Schriek

Is de batterij van uw auto ermee opgehouden? Deroover Depannage brengt een nieuwe autobatterij bij u! Als u langs de kant van de weg staat met een platte batterij, helpt Deroover Depannage uit Schriek (Heist-op-den-Berg) u snel weer op weg. Wij hebben een uitgebreide voorraad autobatterijen. Geef het merk van uw wagen of bestelwagen door als u ons belt, dan nemen we de juiste batterij mee. Wij staan 24 op 24 en 7 op 7 tot uw dienst in de regio Heist-op-den-Berg, Tremelo, Keerbergen, Putten en Begijnendijk.

Takeldienst

Behalve voor autobatterijen kunt u bij depannage rekenen op onze Takeldienst. Deroover Depannage sleept auto's, moto's en bestelwagens. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven en overheidsdiensten. Wij takelen uw voertuig rechtstreeks naar de garagist van uw keuze. Als deze gesloten is, parkeren we het zolang bij ons.

Nu pechverhelping nodig in de regio Heist-op-den-Berg, Tremelo, Keerbergen, Putten, Begijnendijk? Bel dan naar Deroover Depannage. Wij zijn een 24/7 service en zijn daarom niet gebonden aan openingstijden.

Takeldienst

Takeldienst

Trefwoord
Takelwagen, Sleepwagen, Pechverhelping, Depannage, Depannageservice, Remorquage, Autobatterijen, Takelservice, 24/7 takeldienst
Rubriek
Takel- en bergingsbedrijven, Takeldiensten, Takeldienst
Contact