Logo 't Craeynest BVBA - Astene (Deinze)
Contact
Naam
't Craeynest BVBA
Adres
Spletestraat 4
Plaats
Astene (Deinze)
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Jelle Hoorens Horses, Astene (Deinze)

Jelle Hoorens Horses, Astene (Deinze)Geďnteresseerd in wedstrijdrijden? Of misschien op zoek naar een bijzonder wedstrijdpaard? Dan zit u bij Jelle Hoorens Horses goed!

Diensten

  • Training: Wij kunnen uw paarden opleiden en wedstrijdklaar maken. Daarnaast kunnen we ze ook, in overleg met de eigenaar, klaar maken voor de verkoop.
  • Instructeur: Jelle Hoorens is een gediplomeerd Trainer B.
  • Osteopathie: Osteopathie kan uw paard helpen om goed te bewegen.
  • Handel: Wij helpen u graag aan een sportpaard dat bij u past.

Trainingsterrein

Op het terrein van Jelle Hoorens Horses vindt u alles om uw paard te trainen en op de leiden. Zoals een buitenpiste, longeerpiste, stapmolen, weides, ruime stallingen, paddocks met stallen, wasplaats en solarium. Bovendien zijn de bossen en wandelpaden niet ver.

Paardenosteopathie

Wist u dat ook paarden baat kunnen hebben bij osteopathie? Dit is een geneeswijze die als aanvullig kan dienen op de algemene dierengeneeskunde. Bij osteophatie worden niet alleen de symptomen behandeld maar wordt er ook gekeken naar de achterliggende oorzaak.Het doel is om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Jelle Hoorens Horses, Astene (Deinze)


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.