Contact
Naam
Pesci\'s Pet Supplies
Adres
Lindestraat 40
Plaats
Zemst
Provincie
Vlaams-Brabant
Telefoon
E-mail

Pesci's Pet Supplies, Zemst

Pesci’s Pet Supplies is een online dierenspeciaalzaak in Zemst. Wij verkopen accessoires, speeltjes en kussens voor honden en katten en andere kleine dieren, van hondenkussens en leibanden tot voeding op natuurlijke basis. Tevens leveren wij materiaal aan dierenartsen en hondenscholen.

Honden- en kattenkussens

Ook honden en katten hebben een gezellig plekje nodig, zoals een lekker zacht kussen voor thuis of onderweg.

Dierenkooien

Wij verkopen ook allerhande kooien waarin uw geliefde huisdier een perfecte en aangepaste woning krijgt, zodat hij zich helemaal zal thuisvoelen.

Dierenartsen

Wilt u als dierenarts uw assortiment aanvullen met speeltjes voor huisdieren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle online-accessoires kunnen ook aangeboden worden in de praktijk.

Speelgoed en accessoires

Hiervoor werken wij samen met de firma Petsolutions die merken van topkwaliteit aanbiedt, zoals Jack and Vanilla, Mr. Poop en Plastics.

Forever Living

Ook bij dieren zijn de producten van Forever Living populair. Alle natuurlijke producten zijn bereid op basis van aloë vera.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Trefwoord
Dierenspeciaalzaak, Hondenkussen, Hamsterkooi, Hondenkennels, K9, Transporters, Hondenspeelgoed, Forever living, Dierenartsen, Dierenkooien
Rubriek
Kennels, Dierenwinkel, Dierenspeciaalzaken, Dierenverzorging
Contact