Logo Brugse Liftservice - Sint-Michiels
Contact
Naam
Brugse Liftservice
Adres
Ten Briele 12.5
Plaats
Sint-Michiels
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Brugse Liftservice, Sint-Michiels

U kunt niet wachten met verhuizen naar uw nieuwe woning? Maar waar te beginnen? Bij Brugse Liftservice uit Sint-Michiels natuurlijk! Wij zorgen dat al uw goederen met uiterste zorg in een oogwenk op uw nieuwe locatie bezorgd worden. Onze professionele vakmannen zorgen ervoor, met behulp van de nieuwe en ruime verhuislift en verhuiswagen, dat alles zo snel mogelijk op uw nieuwe adres terecht komt. U heeft een appartement gekocht/gehuurd? Dat is toch geen probleem bij de Brugse Liftservice! Onze verhuisliften gaan tot wel 10 verdiepingen hoog, dus contacteer ons gerust voor de mogelijkheden.

Als u nou alles rustig inpakt doen wij de rest voor u. Heeft u bepaalde vergunningen nodig? Kunnen wij ook regelen! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij alles op een professionele manier omlaag of omhoog brengen. Wij staan garant voor een goede prijs en service. Voor al uw verhuizingen neemt u contact op met Brugse Liftservice uit Sint-Michiels!

Werkzaamheden Brugse Liftservice

  • Verhuislift: U gaat verhuizen en/of u heeft nieuw meubilair gekocht? Geen idee hoe het in uw appartement te krijgen? Dan contacteert u toch gewoon Brugse Liftservice uit Sint-Michiels! Onze liftservice gaat vlotjes tot wel 30 meter hoog! Reken gewoon op de expertise van Brugse Liftservice en neem geen risico want onze lift is snel, kostenbesparend en veilig!
  • Verhuizen: Bij Brugse Liftservice nemen wij uw zorgen direct weg betreft uw verhuizing. Met onze professionele, ruime en nieuwe verhuislift en verhuiswagen helpen we u snel! Dus pak alles maar rustig in dan regelen wij de rest voor u! Ook voor speciale vergunningen kunnen wij alles voor u regelen. Zo is alles klaar en geregeld wanneer wij op uw nieuwe adres aankomen. Door onze ruime ervaring, correcte prijs en goede service zijn wij het perfecte bedrijf voor u!

  • Meubelbewaring: U gaat verhuizen en/of verbouwen maar u heeft nog geen nieuwe woning of de meubels kunnen er niet blijven staan? Dan kiest u toch gewoon voor de meubelbewaring bij Brugse Liftservice! U kunt bij ons voor een week terecht maar ook voor maanden en zelfs een jaar!

U ziet alles is mogelijk bij ons dus contacteer ons snel dan regelen wij het wel! Tot ziens bij de Brugse Liftservice.

Brugse Liftservice

Verhuizingen, verhuizers en verhuisbedrijven, Verhuizingen, Verhuizer, Verhuiswagen, Verhuizen, Liftservice, Meubelen verhuizen, Ladderliften, Verhuisbedrijf, Hulp bij verhuizen, Verhuislift huren, Verhuisservice en Meubelbewaring in Sint-Michiels, West-Vlaanderen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.