Logo Indigo Koekelare - Koekelare
Contact
Naam
Indigo Koekelare
Adres
Lekestraat 25
Plaats
Koekelare
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Indigo Koekelare

Indigo Koekelare biedt u verschillende vormen van therapie aan. Zo kunt u bij ons terecht voor bemiddeling in familiezaken, osteopathie, logopedie en relaxatie. Ook hebben wij elk trimester een gevarieerd aanbod bestaande uit specifieke activiteiten voor kinderen, ouders en senioren.

Wij streven er bij Indigo Koekelare naar om u persoonlijk te laten groeien. Niet voor niets werken wij daarom samen met een team van professionele medewerkers. Zij blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied.

Groepspraktijk

Als u een specifiek probleem heeft, dan kunt u een beroep doen op ons professionele team die u begeleidt binnen onze†groepspraktijk. Bij ons bent u verzekerd van dienstverlening op maat. Dit kunnen wij u bieden omdat al onze medewerkers specifiek in een therapeutisch kader werken, waaronder cliŽntgericht, ontwikkelingsgericht, psychoanalytisch, systemisch en gedragsgericht. Afhankelijk van uw leeftijd, ervaringen en vragen bepalen wij welke medewerker het beste bij u past en u het beste verder kan helpen.

TherapieŽn Indigo Koekelare

Welke†therapieŽn bieden wij aan:

Ook professionals kunnen bij ons terecht. Indigo biedt een ruim vormingsaanbod voor professionelen. Daarnaast hebben wij ook onze jaarlijkse vormingsdag.

Workshops

Wist u bovendien dat u ook voor verschillende workshop bij ons terecht kunt? Wat te denken van de volgende workshops:Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.