Contact
Naam
Tandartspraktijk Ann Bekaert
Adres
Brugstraat 28
Plaats
Muizen (Mechelen)
Provincie
Antwerpen
Telefoon
E-mail

Tandartspraktijk Ann Bekaert

Bent u op zoek naar een betrouwbare tandarts in de omgeving van Mechelen? Reken op tandartsenpraktijk Ann Bekaert voor de volgende behandelingen:

Esthetische tandheelkunde

Regelmatige controle door een tandarts zorgt voor een sterk en gezond gebit. Maar ook het oog wil wat. Met technieken uit de esthetische tandheelkunde verfraait Ann Bekaert uw gebit. Daarvoor maakt ze onder meer gebruik van tandkleurige vullingen. Met kronen en facings kan ze de vorm van uw tanden verbeteren. En ook het bleken van uw tanden behoort tot de mogelijkheden.

Protheses

Prothetiek omvat alles dat te maken heeft met het vervangen van uw oorspronkelijke tanden. Zo werkt Ann Bekaert met implantaten, kronen en bruggen. Ook wanneer u al uw tanden bent verloren, rekent u op Bekaerts expertise in totale protheses.

Tandimplantaten

Wanneer er tanden verloren gaan, kunnen tandimplantaten helpen om u weer een mooie glimlach te geven. Een tandimplantaat is een schroef die chirurgisch in het kaakbot wordt aangebracht als een soort kunstwortel. Die 'nieuwe' wortel kan dan als steun dienen voor een prothese. Ook hiervoor kunt u bij Ann Bekaert terecht.


Om een goede behandeling te garanderen, werkt Ann Bekaert enkel op afspraak. Bel of mail haar even en zij maakt graag tijd voor u vrij.

Trefwoord
Esthetische tandheelkunde, Facings, Implantaten, Vaste protheses, Uitneembare protheses, Kindertandheelkunde
Rubriek
Tandheelkunde, Tandartsen
Contact