Logo Uspex - Sint-Amandsberg (Gent)
Contact
Naam
Uspex
Adres
Hugo Verrieststraat 17A
Plaats
Sint-Amandsberg (Gent)
Provincie
Oost-Vlaanderen
Website

Uspex,†Sint-Amandsberg (Gent)

U zoekt een bedrijf dat bij u een sectionale poort komt plaatsen? Dan bent u bij Uspex aan het juiste adres. Uspex plaatst zowel bij particulieren als zakelijke klanten sectionale poorten. U heeft daarbij de keuze uit de merken L-Door en Alutech. Alutech is een internationaal werkend bedrijf, terwijl L-Door een Vlaamse producent is. Bij Uspex heeft u de keuze uit een groot assortiment sectionale poorten. Ook voor hekwerken staat Uspext tot uw dienst.

Sectionale poorten van Uspex

Zakelijke klanten en sectionale poorten

Niet alleen voor particulieren zijn sectionale poorten goed te gebruiken, ook voor industriŽle toepassingen worden sectionale poorten vaak gebruikt. Aan wat voor toepassingen moet u hierbij denken?

  • IndustriŽle poorten: om naar binnen en buiten te gaan bij industriŽle gebouwen.
  • Laaduitrusting: Bij havens die gebruik maken van een laadkaden is dit ideaal. De hoogte tussen de laadkade en vrachtwagen is eenvoudig te overbruggen.
  • Snellooppoorten: Verzeker bijkomende isolatie door snellooppoorten te combineren met een bestaande sectionale poort.
  • Brandwerende poorten: breekt er brand uit, dan sluiten de brandwerende sectionale poorten automatisch.

Ook voor zakelijke klanten zijn sectionale poorten goed te gebruiken

Scherpe prijzen voor sectionale poorten

Bij Uspex kunt u zeker zijn van scherpe prijzen en een hoge klantvriendelijkheid. Omdat wij nauw contact onderhouden met onze leveranciers krijgt u bij ons een sectionale poort die vaak niet meer kost dan een kantelpoort. Dat is absoluut uniek in de sector! Profiteer daarvan en neem vandaag nog contact met ons op.

Meer weten over onze verschillende soorten sectionale poorten, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies!

Profiteer van scherpe prijzen voor de sectionale poorten van Uspex