Logo La Campania - Linter
Contact
Naam
La Campania
Adres
Heidestraat 46A
Plaats
Linter
Provincie
Vlaams-Brabant
Geopend op
Maandag
11.00-23.00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11.00-23.00
Donderdag
11.00-23.00
Vrijdag
11.00-23.00
Zaterdag
15.00-23.00
Zondag
11.00-23.00

La Campania, Linter

20 jaar ervaring

Wilt u genieten van een verfijnde Italiaanse en Franse keuken in een gezellige en familiale atmosfeer op het platteland tussen Tienen en Sint-Truiden? Dan bent u van harte welkom in restaurant La Campania. Zaakvoerster Rita D’Ambrosio stelt alles in het werk om het u naar uw zin te maken. Ze beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de horeca en verdiende haar strepen in het oudste Italiaanse restaurant van Leuven, restaurant Italia.

Diensten

La Campania biedt voor ieder wat wils, voor elk budget. Naast de typische Italiaanse gerechten zoals pizza en pasta, staan er ook heel wat Franse klassiekers op het menu. U kan er de hele dag door terecht voor een snelle hap, of om uitgebreid te tafelen. Ook de allerkleinsten komen aan hun trekken, op de speeltuin én aan tafel. Naast de zeer uitgebreide kaart biedt La Campania elke maand nieuwe suggesties aan. Hierin worden seizoensproducten verwerkt volgens de ingevingen van de chef. Dé specialiteiten van het huis zijn reuzenscampi’s en ossobuco, een Italiaans gerecht op basis van kalfsschenkel. Lees er meer over in het menu. Op de wijnkaart vindt u het beste wat de Italiaanse en Franse markt te bieden heeft.

Feestzaal huren

Restaurant La Campania beschikt over 100 zitplaatsen, en toch blijft de gezelligheid en familiale sfeer steeds behouden. Er zijn voldoende hoekjes en kantjes voor een rustige tête-a-tête, maar er zijn ook aparte ruimtes met grote tafels voor groepen en gezinnen. Indien u écht iets te vieren heeft, maakt u best gebruik van onze aparte feestzaal voor 90 personen. Wanneer u gehaast bent kan u ook steeds telefonisch bestellen en uw eten afhalen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.