Logo Tobacco Roberto BVBA - Adinkerke
Contact
Naam
Tobacco Roberto BVBA
Adres
Moeresteenweg 3
Plaats
Adinkerke
Provincie
West-Vlaanderen
Geopend op
Maandag
07.00-17.00
Dinsdag
07.00-17.00
Woensdag
07.00-17.00
Donderdag
07.00-17.00
Vrijdag
07.00-17.00
Zaterdag
06.00-17.00
Zondag
06.00-15.00

Tobacco Roberto BVBA, Adinkerke

Bij Tobacco Roberto kan je dagelijks terecht om verschillende tabakssoorten te ontdekken. Ook kan u een bestelling doormailen. Deze wordt dan klaargezet voor afhaling tijdens een blits bezoek zonder wachten.

Een sigaar of sigaret roken* dat is proeven en genieten van de smaak. Als roker heeft u ongetwijfeld persoonlijke voorkeuren voor het merk en de smaak van de tabak die u koopt. Voor de aankoop van uw favoriet merk of om nieuwe smaken te ontdekken, is een gespecialiseerde tabakswinkel in De Panne dan ook een adres dat u zeker wil onthouden.

Bij Tobacco Roberto in Adinkerke hebben we een uitgebreid gamma aan rookwaren en rookaccessoires in huis met een bijzondere voorliefde voor Engelse tabaksmerken. U vindt bij ons de klassieke merken voor sigaretten, sigaren en roltabak maar ook de minder courante en exclusievere merken zoals Golden Virginia, Amber Leaf, Villiger, Mehari, Benson & Hedges, Embassy en nog veel meer.

We hebben trouwens ook een eigen huismerk, de Roberto sigaren. Vast een die u wil proberen! Ook voor filtertips, rolmachientjes en sigarettenblaadjes in verschillende afmetingen kan u bij gespecialiseerde tabakswinkel Tobacco Roberto in De Panne terecht.

Tot snel dus bij Tobacco Roberto, tabakswinkel De Panne!

*Sigaren, sigaretten en tabak zijn genotsmiddelen voor volwassenen. Deze zijn schadelijk voor de gezondheid.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.