Logo Vloeren Boutten - Woesten
Contact
Naam
Vloeren Boutten
Adres
Wulvestraat 18
Plaats
Woesten
Provincie
West-Vlaanderen

Vloeren Bouten, Woesten


BadkamerinstallatiesU kan bij ons terecht voor alle diensten inzake opritten en terrassen, vloeren en faience. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven en voornamelijk in de regio West-Vlaanderen.

Zaakvoerder Joost Boutten beschikt over ruim 11 jaar ervaring en werkt samen met zijn vader Roland en broer Niels, die tevens over een schat aan ervaring beschikken in het vak. U kan er bij ons dan ook van op aan dat alle werken tot in detail worden afgewerkt.

Opritten en terrassenJoost en Niels Boutten hebben sinds kort ook een diploma van het assortiment Shlüter voor het waterdicht maken van douches. Dit zijn Duitse producten die in België nog niet zo bekend in de oren klinken, maar in Duitsland al een certitude zijn. U kunt vrijblijvend een offerte vragen met die producten.

Diensten

 

Neem zeker eens een kijkje op de website en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren indien u nog vragen zou hebben. Vloeren Bouten is tevens werkzaam in Vleteren, Ieper, Zonnebeke en Langemark-Poelkapelle.

 

Betegeling


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.