Contact
Naam
Manine Di Fate
Adres
Turnhoutsebaan 13
Plaats
Tessenderlo
Provincie
Limburg
Telefoon
E-mail

Social Media

Manine Di Fate, Tessenderlo

Manine Di Fate in Tessenderlo is een ideale winkel voor materialen voor alle handwerkers en creatievelingen. Denk daarbij aan verschillende soorten wol, modegarens en accessoires voor breien en haken. Ook voor professioneel advies staan wij graag tot uw dienst.

Assortiment kaarten maken

Maakt u uw eigen kaarten? Ook hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment producten. Denkt u bijvoorbeeld aan paperbloks, designables, creatables, accessoires, ponsen, mallen, 3D knipvellen, stempels, aquarel stifen, borduurpakketten en nog veel meer. Wij voeren onder andere de merken Marianne Design, Lanarte, Dimensions, Vervaco-Verachtert, Fidkarts, Carl en nog vele anderen.

Workshops

U kunt bij ons terecht voor twee workshops. Elke donderdag van 19.00 - 21.30 uur en elke zondag van 10.00 - 12.30 uur is er bij ons het brei/haak/borduur café. Bent u klant bij ons? Dan is de workshop gratis. Wij vragen enkel een kleine bijdrage voor een hapje en drankje. Wilt u een workshop kaarten maken bijwonen? Dan is het nodig om vooraf een afspraak te maken. Ook is het dan nodig dat u enkele basismaterialen meeneemt. Beschikt u niet over de gevraagde materialen? Dan kunt u ze ook bij ons aanschaffen. Denkt u aan een snijmat, een snijlineaal, mesje, rilpen, embossingpen voor rillen, scorpal, een pen of potlood en eventueel een notitieboekje.

Wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

 

Trefwoord
Workshops, Hobbymaterialen, Borduur, Breiwol, Borduren, Handwerken, Vintage, Breimodellen, Borduurpakketten
Rubriek
Kerstartikelen, Hobbywinkels
Contact