Contact
Naam
Interieurarchitectuur Barbara Van Lierde
Adres
Sint-Katherinastraat 17
Plaats
Sint-Katherina-Lombeek (Ternat)
Provincie
Vlaams-Brabant
Telefoon
Mobiel
E-mail

Social Media

Interieurarchitectuur Barbara Van Lierde

Barbara Van Lierde heeft meer dan 20 jaar ervaring in de interieurarchitectuur. Ze kijkt met een frisse blik naar de bestaande situatie en geeft originele antwoorden op de wensen van de klant. Haar handelsmerken zijn heldere lijnen met veel aandacht voor licht en ruimte. Hierin passen zowel klassieke vloerbedekkingen als vernieuwende materialen voor de badkamer en keuken, verrassend behang met moderne motieven en gedurfde lichtarmaturen of aangename kleurkeuzes. Zo ontstaat telkens weer een uniek interieur in een hedendaags en tijdloos mooi geheel.

Totaalinrichting

Oplossingen op maat van de klant zijn een evidentie en dit uit zich sterk in het doorgedreven maatwerk meubilair. Dit meubilair is volledig ontworpen op maat van de behoeftes van de klant, de uitdagingen van de ruimte en de eisen van de functies. Hierdoor krijgt uw interieur een heel persoonlijk karakter en kan elk hoekje van elke ruimte optimaal benut worden. Van bij aanvang van het project wordt het budget ook streng bewaakt en worden alle keuzes samen met de klant afgetoetst. Barbara past het ontwerp aan tot het maximaal aan alle verlangens tegemoet komt. Daarna begeleidt ze bij het vragen van prijzen, het aanduiden van de aannemers, de opvolging van de werken tot aan de uiteindelijke oplevering.

Projectinrichting

De reeds gerealiseerde projecten zijn zeer uiteenlopend qua genre en omvang. Dit gaat van de verfraaiing van een inkomhall, kleurkeuze voor een leefruimte en verbouwing van een handelsruimte en inrichten van een notariaat tot de verbouwing van een keuken, renoveren en herinrichten van een volledige villa en ontwerpen van meubilair voor het Schumangebouw of de conceptstudie van metrostations. Maar ook voor de badkamerinrichting, de reorganisatie van uw kantoren of een totale make-over van uw horeca-zaak bent u hier aan het juiste adres.

Zwevende kast

Van Lierde B Interieurarchitecte is tevens werkzaam in Denderleeuw, Ninove en Vilvoorde.

Trefwoord
Interieur, Keukenontwerp, Maatwerk Meubilair, Kantoorinrichting, Badkamerinrichting, Keukeninrichting, Totaalinrichting, Interieurontwerp, Woninginrichting, Interieurarchitect
Rubriek
Binnenhuisarchitecten, Winkelinrichting, Binnenhuisinrichting, Interieurarchitecten, Meubelontwerp
Contact