Contact
Naam
Van Loon Kristof
Adres
Oud Dorpsstraat 111
Plaats
Loenhout (Wuustwezel)
Provincie
Antwerpen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Van Loon Kristof, Loenhout


Van Loon Kristof is een dynamisch, jong bedrijf. Dankzij tien jaar ervaring in de bouwsector heb ik de deskundigheid om uw nieuwbouw- of renovatieproject te begeleiden. Ik ben een patron die zelf werkt om de beste service en afwerking te garanderen. U kunt mij benaderen voor alle vloer-, tegel- en klinkerwerken, de aanleg van een oprit of terras en de renovatie van uw badkamer.

Ik ben een geregistreerd aannemer en kan zodoende zorgen voor een volledige renovatie. Dit omvat onder meer:

  • afbraak
  • sanitair
  • elektricteitswerken
  • betegeling
  • afkitwerken


Interesse in een gratis prijsofferte? Aarzel niet en neem contact met mij op. Wij bedienen de Noorderkempen en de hele Antwerpse regio.

 

Vloer- en tegelwerken

 

Voor een kwaliteitsvloer of -tegelmuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wat ons typeert: gebruik van goede materialen, een klantgerichte aanpak, efficiënte uitvoering en een zorgvuldige afwerking. Dit betekent dat u geen rommel of bouwafval terugvindt na het project en dat u een uitstekende service mag verwachten. Raakt een tegel beschadigd, dan voeren wij de herstelling uit.

Wij leveren trouwens ook totaalontwerpen voor uw badkamer, en leggen terrassen en opritten aan.

 

Badkamerrenovatie

 

U pakt uw badkamer aan? Laat ons uw droom tot in detail realiseren. Wij zijn geheel op de hoogte van de laatste tegel- en vloertrends en bieden zodoende een ruime keuze uit moderne materialen. Natuurlijk is ook een rustieke of klassieke uitvoering mogelijk. Omdat wij met kwaliteitsmerken werken, is duurzaamheid gegarandeerd. Wij kunnen u het werk van A tot Z uit handen nemen. Zo breken wij het oude sanitair af, ruimen we alles efficiënt op en plaatsen we met zorg uw nieuwe toilet, bad of douche. Ook de afwerking met kasten, vloerplaten, wandtegels en mozaïeken behoort tot ons werk.

Bij alles wat wij doen garanderen wij een persoonlijke aanpak waarbij uw wensen en plannen centraal staan. We zijn flexibel en houden zoveel mogelijk rekening met uw agenda.

Trefwoord
Klinkerwerken, Betegelen, Terrassen, Badkamerrenovatie, Opritten, Vloeren
Rubriek
Vloer- en tegelwerken
Contact