Contact
Naam
Schilderen & Decoratie Verlynde
Adres
Julius Dooghelaan 88
Plaats
Sint-Kruis(Brugge)
Provincie
West-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Website
Social Media

Schilderen & Decoratie Verlynde, Sint-Kruis

Bij het bedrijf Schilderen & Decoratie Verlynde kunt u zoals de naam al zegt terecht als u op zoek bent naar een schilder. Ook als u toe bent aan een nieuw interieur kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Na een kennismakend en verkennend gesprek gaan wij samen met u op zoek naar het juiste en passende interieur. Dit kan gaan van trendy klassiek tot modern minimalisme. Dit gesprek is natuurlijk kostenloos en vrijblijvend want bij Decoratie Verlynde komt u op de eerste plaats. Bent u dus op zoek naar een professionle schilder en/of decorateur, dan staan wij u graag te woord.

Meubels opknappen

Wilt u uw oude meubels opknappen? Kom dan eens een kijkje komen nemen in ons atelier! Oud meubilair waar u op uitgekeken bent kunnen wij hier een nieuwe look geven! Dit doen we met behulp van oude ambachtelijke schildertechnieken. U geloof uw ogen niet!

Het bedrijf Verlynde

Freek Verlynde begon als zelfstandig schilder. Het bedrijf groeide snel en het bedrijf Schilderen & Decoratie Verlynde werd bekend vanwege de professionele aanpak en het kwaliteitswerk dat het bedrijf aflevert. Verfijnde detailafwerking, nauwgezet werken en klantvriendelijkheid zijn eigen aan Freek Verlynde Schilder- en Decoratiewerken.

Familiebedrijf

De naam Verlynde staat garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Schilderen & Decoratie Verlynde is een familiebedrijf geworden waarbij de professionele ervaring van de vader is overgegaan op de zoon. Zodoende beschikt het bedrijf over veel kennis als het gaat om decoratie, muurbekledingen en schilderwerken. Naast schilderen zijn wij ook specialist in behangen, plamuren en stuken.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier voor een offerte op maat! Of bekijk eerst onze werkwijze op de website.

Trefwoord
Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Behangen, Verftechnieken, Spateltechnieken, Plamuren
Rubriek
Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, Aannemers - Schilderwerken, Schilderwerken
Contact