Logo Iris Beauty Center - Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek)
Contact
Naam
Iris Beauty Center
Adres
Sint-Martinusstraat 54
Plaats
Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek)
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Iris Beauty Center, Sint-Martens-Bodegem

Wil jij jezelf lekker laten verwennen in een professionele beautysalon? Kom dan langs bij Iris Beauty Center in Halle. Wij maken alleen gebruik van topproducten en merken. Omdat we graag uitgebreid de tijd voor je nemen, willen we je vragen om altijd vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor gerust contact op!

Behandelingen:

  • Gelnagels: Wij brengen gelnagels van hoge kwaliteit aan, die lange tijd meegaan. Daarnaast is Iris gespecialiseerd in nail-art, waarbij je de keuze hebt tussen veel verschillende kleuren, kristallen, stempels en stickers. De nail-art kan zowel op de handen als op de voeten worden aangebracht.
  • Mani- en pedicure: Heeft u kleine kwaaltjes zoals droge handen, velletjes of eelt? Wij kunnen jouw handen en voeten op een professionele manier verzorgen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een french manicure of paraffinebadje. Wist je dat we ook medische pedicures uitvoeren? Zo verzorgen we bijvoorbeeld ingegroeide nagels.
  • Gelaatsverzorging: Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hydraterende lgisium behandeling, een kalmerende sensicalme behandeling, een zuiverende argi-pur behandeling, een verzorging voor een stralende teint, appelbehandeling tegen huidveroudering, of een liftende Iris behandeling.
  • Make-up: Wilt u er altijd verzorgd bijlopen maar heeft u weinig tijd? Iris Beautycenter kan permanente make-up aanbrengen, zoals oogcontour, lipcontour of wenkbrauwen. De eerste nabehandeling na aanbreng is gratis.
  • Spray-tan: Ook in de winter een lekker kleurtje op een veilige manier? Wij kunnen een spray-tan aanbrengen. Hierdoor ziet u er altijd uit alsof u van een strandvakantie afkomt.

Daarnaast bieden we nog een aantal andere verzorgingen aan zoals kleuren en krullen van wimpers, mini-permanent in de wimpers en een paraffinebadje voor pijnlijke handen. Neem gerust contact op voor meer informatie en maak telefonisch een afspraak!


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.