Logo Van Rumst Steven BVBA - Zele
Contact
Naam
Van Rumst Steven BVBA
Adres
Beekstraat 3
Plaats
Zele
Provincie
Oost-Vlaanderen

Van Rumst Steven BVBA, Zele

Droomt u ervan om een eigen (t)huis te laten bouwen, kopen of verbouwen? Bij bouwprojecten VAN RUMST STEVEN kan u terecht voor diverse projecten. Wij realiseren nieuwbouwprojecten in een strakke, minimalistische stijl of landelijke stijl op gronden die we zelf in portefeuille hebben. Beschikt u zelf over een perceel bouwgrond, dan doen wij graag – geheel vrijblijvend – een voorstel voor uw project. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van BEN-woningen (bijna-energie neutraal wonen). Wij zijn perfect op de hoogte van de nieuwste trends & technieken ivm duurzaam wonen. Daarnaast kan u ons eveneens inschakelen voor kleinere metsel – beton- en rioleringswerken.
Heeft uw bestaande interieur een facelift nodig?  Wij voeren graag de “operatie” uit!

Werkzaamheden Van Rumst Steven BVBA

Bouwprojecten VAN RUMST STEVEN vindt een persoonlijke aanpak belangrijk. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw verwachtingen en wensen. Het bedrijf blijft bewust kleinschalig werken zodat we alle aandacht aan uw project kunnen schenken. Ons team zet zich telkens opnieuw in om uw wensen te vervullen.

Wij werken volledig  op maat, volgens uw wensen en binnen uw budget! Kwalitatief, betaalbaar en energiezuinig wonen is onze prioriteit !

Beschikt u reeds over een woning of appartement?
Bouwprojecten VAN RUMST STEVEN kan u begeleiden bij de verkoop van uw bestaand pand.
We hebben de perfecte formule voor het bouwen van uw nieuw project en de verkoop van uw huidige woonst.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontmoeten bij u thuis of bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek!

Van Rumst Steven BVBA

 


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.