Logo DK Interieur Schrijnwerk - Wortegem-Petegem
Contact
Naam
DK Interieur Schrijnwerk
Adres
Eekhoutstraat 31
Plaats
Wortegem-Petegem
Provincie
Oost-Vlaanderen

DK Interieur Schrijnwerk, Wortegem-Petegem

DK Interieur realisaties DK Interieurschrijnwerk, uw vakman

DK Interieurschrijnwerk is uw vakman voor meubels op maat voor binnen en buiten. Wij leveren altijd betaalbaar maatwerk van topkwaliteit aan onze klanten. DK Interieurschrijnwerk is specialist als het aankomt op verschillende soorten interieurschrijnwerk. Kiest u voor een nieuwe interieurinrichting of besluit u verschillende reparaties uit te voeren in uw huis? Wij staan zowel voor u klaar bij de grote als de kleinere klussen.

Diensten DK Interieur Schrijnwerk

Of u nu kiest voor een totaal nieuw interieur of voor losse producten zoals dressings, binnenschrijnwerk, keukens op maat, badkamers op maat, kasten op maat, wandbekleding en parket leggen: DK Interieur gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Klantenservice DK Interieur Schrijnwerk

De klant staat bij ons centraal. Wij voeren onze schrijnwerken in een woning altijd uit aan de hand van uw eisen en wensen. Zo heeft u de keuze voor een klassieke of moderne uitvoering volgens standaardafmetingen of juist volgens nauwgezet maatwerk. Dk Interieur Schrijnwerk voert uw opdracht altijd met de grootste zorg en precisie uit. Zo garanderen wij u bij al onze interieurschrijnwerken niet alleen kwaliteit, maar ook creativiteit én betaalbaarheid.

Dat de klant centraal staat en blijft staan, bewijzen wij door ook ná levering en plaatsing bereikbaar te blijven voor u. Kiest u voor echt vakmanschap, dan kiest u voor DK Interieur Schrijnwerk!

Werkgebied DK Interieur Schrijnwerk

Wij zijn werkzaam in Wortegem-Petegem, Oudenaarde, Kluisbergen, Geraardsbergen, Brakel en Ronse.

Badkamer meubels kast op maat


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.