Logo Slots Décoration - Spiere-Helkijn
Contact
Naam
Slots Décoration
Adres
IJzeren Bareel 20a
Plaats
Spiere-Helkijn
Provincie
West-Vlaanderen
Geopend op
Maandag
10.00-18.30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10.00-18.30
Donderdag
10.00-18.30
Vrijdag
10.00-18.30
Zaterdag
10.00-18.30
Zondag
10.00-18.30

Slots Décoration, Spiere Helkijn

Jaren geleden begon Slots Décoration met slechts enkele potten en aardewerk maar ondertussen is het assortiment van de winkel enorm gegroeid. Kom snel eens kijken in onze gedecoreerde showroom te Spiere-Helkijn. Wij staan bekend om onze sfeervolle interieur en decoratie om uw interieur tot leven te brengen. Ongeacht om welke stijl het gaat wij hebben zowel meubelen en decoratie voor een klassieke, koloniale, landelijke of moderne woonstijl. Zo maken wij van uw huis een thuis.

Slots Decoration

Interieurprojecten op maat

Ook voor uw eigen droominterieur op maat kunt u bij Slots Décoration terecht. In overleg met u zorgen onze binnenhuisarchitecten voor een ware metamorfose van uw interieur. Zo staan wij onder andere klaar voor u voor professioneel kleuradvies, raamdecoratie, een nieuw ontwerp van uw keuken of een totaalproject. Laat u door ons inspireren en maak kennis met onze zorgvuldig uitgekozen collecties. Onze showroom toont u de mooiste zitbanken, stoelen, tafels, bibliotheken, huishoudlinnen, behang, verf, interieurtextiel, verlichting, lampenkappen, huisparfums, kinderkamers, badkamers, keukens, verzorgingsproducten en nog veel meer. Komt u er niet uit? Ons professionele team voorziet u graag van deskundig advies.

Slots Decoration

 


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.