Authentieke Napolitaanse Pizza Foodtruck

Wanneer het meer mag zijn dan een gewone pizza!

Giavanucci brengt de échte Napolitaanse pizza bij u thuis. Het deeg is zelf bereid !

Wij komen met onze houtoven bij u pizza's bakken – de pizza’s worden à la minute met de hand gekneed en belegd. Er komt geen deegrol aan te pas!

Giavanucci staat voor een zacht en elastisch deeg belegd met de beste Italiaanse streekproducten, gebakken volgens de regels van de kunst, en een feestje met het aroma van de ‘verace cucina Napoletana’.

Giavanucci brengt ‘un sentimento italiano’ naar jouw feest waar je gasten nog lang over zullen napraten.

 

“Anyone who says that money cannot buy happiness has clearly never spent their money on pizza, a perfect pizza of Giavanucci.

 

Vers Deeg

De kwaliteit van onze pizza's zit niet enkel in de topingrediënten, maar ook in de voorbereiding. Ons deeg wordt vers bereid met expertise, tijd en passie. De bloem is zorgvuldig geselecteerd uit alle Italiaanse topmerken en het geduld van lang en veelvuldig rijzen resulteert in een lekkere krokante en toch luchtige pizza. Daarbovenop zorgt het voor een lichte vertering dankzij de kleine dosis gist die we gebruiken. We leggen je graag uit wat het verschil is tussen een goed en slecht pizzadeeg in onderstaande link.

We maken ook glutenvrij deeg op bestelling met Italiaanse bloem !

 

Een houtoven, dat proef je.

Wij bereiden onze pizza's en andere gerechten in een echte houtoven uit Italië. En dat proef je… het geeft de gerechten een uniek smaakpallet dat een echte meerwaarde geeft. Droom alvast weg naar een zwoele zomeravond in Toscane of Sicilië.

 

Antipasti. De Start van het Feest!

Elk goed feest start met een buffetje van antipasti. De Prosecco wordt uitgeschonken, Eros Ramazotti klinkt door de luidsprekers, het zonlicht schijnt. Wij verwennen je met de betere vleeswaren, kazen, olijven, focaccia en meer op een mooie feestplank. Je gasten wanen zich meteen in het zuiden!

Deze antipasti planken kan u ook tijdens de week bestellen bij ons vanaf 4 pers. en best 3 dagen op voorhand.