Suggesties & Dagmenu

Suggesties

mei

Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.

Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.

Overname eetcafé ‘De Leck’

Quinten Matsijsstraat 41, 2900 Schoten
Vanaf heden verwelkomen wij ook graag alle klanten in onze nieuwe zaak! De Leck is voortaan een charmant eetcafé met een volkse sfeer
5/5

Suggesties

Asperges op Vlaamse wijze - € 21,50

Asperges Mousseline - € 21,50

Asperges met gerookte zalm en Mousseline - € 23,50
Asperges op Vlaamse wijze - € 29,00

Asperges Mousseline - € 29,00

Asperges - gerookte zalm - mousselinesaus - € 32,50

Zeebaars met asperges, krieltjes en Dijonaise - € 27,50

Lamsfilet met asperges, kroketjes en just - € 28,50
5/5

Pot au Feu Menu
€ 42,50

Duo van huisgemaakte kaas- & garnaalkroket
Escargots met kruidenbotersaus
Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze
Scampi met look (+€2)
Suggestie van de chef
Kabeljauw met witte wijnsaus
Steak met saus naar keuze
Paardenfilet met saus naar keuze
Gamba's à la plancha
Suggestie van de chef
Chocolade Moelleux
Irish coffee (+€2)
Dame blanche met warme chocoladesaus
Wafel met slagroom
Suggestie van de chef

Mosselen à la Carte

Natuur (1,2 kg) - € 29.50
Witte wijn (1,2 kg) - € 30.50
Look (1,2 kg) - € 30.50
Lookroom (1,2 kg) - € 31.50
Pot au Feu (1,2 kg) - € 32.50

Groene tuinkruidensaus vergezeld van een gamba

5/5
Dinsdagavonden 10 & 17 Oktober

GastroKomische avond met Luc Caals

Kaaskroket of Carpaccio
Varkenshaasje of Zeebaarsfilet
Appeltaart
€ 59.50
All-In-Formule:
€ 80.00
(geen sterke drank)
Dagmenu's

mei

Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€

madiwodovrzazo
12345
Zalmmoot met bisque saus en venkelpuree
6789101112
Steak met champignonsausSchnitzel met spruitjes in kaassausVarkenskotelet met picklessaus en spinaziepureePladijs in de oven met tomaatjes en olijven
13141516171819
Steak met stroganoffsausKipgyros met paprika en rijstKalkoenfilet met ratatouilleGegrilde wijtingfilet met erwtenpuree
20212223242526
Steak met pepersausLoempia met rijst en currysausGevulde varkensrollade met paprikasausGebakken leng met citroen en sinaasappelsaus
2728293031
Steak met rode wijnsausStoofvleesEendenborstfilet met frambozensaus en kroketjes
Woensdag1
Donderdag2
Vrijdag3Zalmmoot met bisque saus en venkelpuree
Zaterdag4
Zondag5
Maandag6Steak met champignonsaus
Dinsdag7Schnitzel met spruitjes in kaassaus
Woensdag8
Donderdag9Varkenskotelet met picklessaus en spinaziepuree
Vrijdag10Pladijs in de oven met tomaatjes en olijven
Zaterdag11
Zondag12
Maandag13Steak met stroganoffsaus
Dinsdag14Kipgyros met paprika en rijst
Woensdag15
Donderdag16Kalkoenfilet met ratatouille
Vrijdag17Gegrilde wijtingfilet met erwtenpuree
Zaterdag18
Zondag19
Maandag20Steak met pepersaus
Dinsdag21Loempia met rijst en currysaus
Woensdag22
Donderdag23Gevulde varkensrollade met paprikasaus
Vrijdag24Gebakken leng met citroen en sinaasappelsaus
Zaterdag25
Zondag26
Maandag27Steak met rode wijnsaus
Dinsdag28Stoofvlees
Woensdag29
Donderdag30Eendenborstfilet met frambozensaus en kroketjes
Vrijdag31
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze suggesties!

Vul hieronder je naam & email in.

Mosselen op traditionele wijze

Mosselseizoen

Wildseizoen